Agro

Heb jij je roots in de sector? En zet je kennis en ervaring graag in om agrarisch ondernemers te ondersteunen bij hun bedrijfsvoering en hun ambities waar te maken? Lees dan verder!

Totaaloplossing voor de agrarisch ondernemer

Het agrarisch werkveld heeft te maken met dynamiek, de politiek en de maatschappij. De bedrijfsvoering wordt er niet makkelijker op. Team agro begeleidt ondernemers bij het realiseren van hun ambities van morgen.

Onze agrarisch adviseurs adviseren en begeleiden agrarisch ondernemers bij bedrijfsontwikkeling, opvolging, economische vraagstukken en wet- en regelgeving.

Samen met collega’s van de andere werkvelden kunnen zij voor de ondernemer een totaaloplossing bieden op het gebied van bedrijfsvoering.

Ik voel mij thuis in de no-nonsense cultuur. - Marita Kreuels, Agrarisch Adviseur

Totaaloplossing voor de
agrarisch ondernemer

Onze agrarisch adviseurs en makelaars spreken de taal van de agrariër. Zij werken dan ook nauw samen om de ambities van onze klanten in agrarische sector te helpen realiseren. 

Zo kunnen wij naast agrarisch advies, ook hulp bieden op het gebied van grondzaken, vastgoed, omgevingsadvies en bouwadvies. 

De video hiernaast geeft een goede indruk van hoe we bij Aelmans via de verschillende disciplines samenwerken aan één project.

Video afspelen

Nieuwe agro vacatures

(Junior) Agrarisch Bedrijfskundig adviseur

Financieringsspecialist agro

Strategisch adviseur agro