Ontmoet ons op een event

We hebben veel contact met universiteiten en hogescholen. Daarnaast staan we regelmatig op carrièrebeurzen, vakbeurzen of andere activiteiten. We ontmoeten je daar graag!

 

Bedrijvendag, Aeres hogeschool Dronten

De Drieslag 4, 8251 JZ Dronten |
woensdag, 6 maart 2024

Op dinsdag 5 maart 2024 organiseren studenten van de Aeres Hogeschool Dronten een bedrijvendag voor alle voltijdopleidingen op de hogeschool. Kom kennismaken met onze agrarisch adviseurs, Rentmeesters en Makelaars! Meer informatie volgt.

Genius Loci Career Day, WUR

donderdag, 4 april 2024

Op 3 april organiseert studievereniging Genius Loci van de WUR haar jaarlijkse Career Day. Studenten kunnen kennismaken met werkgevers in de sector en andersom. Meer informatie is te vinden op LinkedIn.

Career Event, Fontys Tilburg

vrijdag, 5 april 2024

Benieuwd naar de mogelijkheden bij Aelmans Adviesgroep van een stage- of afstudeeropdracht of misschien wel een baan? We spreken je graag tijdens dit netwerkevent. Voor meer informatie, houd de website van Fontys in de gaten.

NVR Studentendag Ede

donderdag, 6 juni 2024

Sinds 2022 organiseert de Nederlandse Vereniging van Rentmeesters een evenement om studenten (jong en oud) kennis te laten maken met het vak rentmeester en de leden van de NVR. Meer informatie vind je op deze pagina.

Zet de volgende stap in jouw carrière