Bouw

Voel jij je thuis in een klein team met veel verantwoordelijkheden? Dan is werken binnen het Bouw team misschien wel iets voor jou!

Bouwen aan morgen

In dit team heeft ieder zijn of haar eigen projecten en is daarbij betrokken van begin tot eind. Je coördineert niet alleen tekenwerk, maar ook bouwbesluittoetsing, brandveiligheid, vergunning trajecten en bijbehorende onderzoeken. 

 

Daarnaast onderhoud je contacten met de overheid, opdrachtgevers en andere disciplines binnen de eigen organisatie. Werken binnen het bouwteam is zeer divers: 

 

In het afgelopen jaar realiseerden wij

Bouwadviezen
0
Bouwbegeleiding
0
V&G plannen
0
Bouwvergunningen
0
Werken in een klein team met grote verantwoordelijkheid. - Werner Stals, Architect

Project: nieuwe koers voor vakantiepark Sandberghe

Van ‘standaard’ vakantiepark, naar hoogwaardig park met luxe verblijven, dicht bij de natuur. Dát was de ambitie van onze opdrachtgever. 

Dit project geef de samenwerking tussen de verschillende werkvelden goed weer: Pouderoyen Tonnaer verzorgde de begeleiding van de ruimtelijke ontwikkelingen, het Bouw team verzorgde de ontwerpen van de riante houten vakantiewoningen.

Een echte ondernemer is nooit klaar: er staan nog meer plannen op stapel, waarin Pouderoyen Tonnaer en Aelmans Adviesgroep het park bijstaan. De video geeft een korte sfeerimpressie. 

Video afspelen

Nieuwe bouw vacatures

BIM-modelleur Archicad

Projectleider Bouw (met milieukennis)

Open sollicitaties