Onze bedrijven

Onderstaande bedrijven vormen samen de Aelmans Adviesgroep. 

Aelmans Adviesgroep

Aelmans Adviesgroep is een multidisciplinair bedrijf met een duidelijk gemeenschappelijk doel: het creëren van een toekomstbestendige woon- werk- en leefomgeving.

Archimil

Archimil Bouw & Milieuadviseurs is een gepecialiseerd milieuadviesbureau: van flora- en faunaonderzoek en energiebesparingsadvies tot milieutechnisch bodemonderzoek.

Crijns Rentmeesters

Crijns Rentmeesters is actief in de herontwikkeling van agrarisch onroerend goed in Noord-Brabant en Limburg. Daarnaast is Crijns Rentmeesters specialist in advisering bij ruimtelijke vraagstukken in het landelijk gebied.

Nipa Milieutechniek

Nipa Milieutechniek b.v. is een gespecialiseerd milieuadviesbureau: van flora- en faunaonderzoek en energiebesparingsadvies tot milieutechnisch bodemonderzoek.

Overwater Grondbeleid

Overwater Grondbeleid Adviesbureau is actief op het gebied van grondbeleid, grondzaken en gebiedsontwikkeling. Wij bieden advies over en uitvoering van alles wat te maken heeft met eigendom, gebruik en overdracht van grond en vastgoed.

Pouderoyen Tonnaer

Pouderoyen Tonnaer is een adviesbureau op het gebied van de fysieke leefomgeving. Wij creëren goed doordachte ingrepen in het stedelijk en bebouwd gebied, dorps- en stadsranden en het buitengebied.

Van der Heijden Rentmeesters

Adviesbureau voor vastgoedvraagstukken in de breedste zin van het woord. Wij zijn specialisten in onder andere onteigening, taxaties, beheer, ruimtelijke ordening en bemiddeling.

Zet de volgende stap in jouw carrière